null Online Open Week in Vlaamse studiecentra van 7-10 juni 2022

ALG_CorporateVlaanderen_15738_ZW_head_large.jpg
Online Open Week in Vlaamse studiecentra van 7-10 juni 2022
Beter worden in je vak? Verder studeren naast je job? Of je kennis verder verdiepen? Kom langs tijdens de online Open Week in de Vlaamse studiecentra van de Open Universiteit. Wij zetten onze deuren virtueel open tussen dinsdag 7 en vrijdag 10 juni 2022.

Studeren zoals jij wil

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit voor Nederlandse en Vlaamse studenten. Studeren aan de Open Universiteit betekent dat je zelf grotendeels de regie van jouw studie in handen hebt. Open Universiteit is expert in universitaire opleidingen die op eigen tempo en vanuit thuis kan studeren: deeltijds, naast je andere activiteiten. De online leeromgeving is 24/24 bereikbaar, zodat je optimaal gebruik kan maken van de online ondersteuning. Je kan op de campus ook je docenten en medestudenten ontmoeten, bijvoorbeeld bij studiebegeleidingsbijeenkomsten of lezingen.

Studieadviseur in het studiecentrum

De medewerkers in de studiecentra helpen je graag met persoonlijk studieadvies en zijn je coach tijdens het hele studietraject. Buiten deze ondersteuning kunnen zij helpen met aanmelden voor een opleiding of tentamen, eventuele afwijkende regelgeving voor Vlaamse studenten of andere zaken.

Universitair onderwijs

De bachelor- en masteropleidingen zijn opgebouwd uit cursussen. Een gedeelte van de cursussen wordt volgens een vast rooster aangeboden, een ander deel kan vrij bestudeerd worden. Het bestuderen van afzonderlijke cursussen kan ook. Afhankelijk van jouw wensen, motivering en mogelijkheden bepaal jij zelf wat de Open Universiteit voor jou kan betekenen. Na afstuderen ontvang je een internationaal erkend bachelor- of masterdiploma. Bekijk alvast de studiemogelijkheden.

Tijdens de Open Week zitten de studieadviseurs online voor je klaar om je te helpen met een studiekeuze. De adviseurs weten goed wat deeltijds studeren betekent en hoe je een academisch diploma in zelfstudie kan behalen, zeker nu online studeren steeds belangrijker wordt. Een goede studieplanning en de keuze voor de juiste cursussen maakt studeren aangenamer en brengt je stap voor stap dichter bij een universitair diploma!

Bekijk de openingstijden per studiecentrum via onderstaande links

•    Studiecentrum Antwerpen - aanmelden via info-ou@uantwerpen.be
•    Studiecentrum Brussel - aanmelden via openuniversiteitbrussel@vub.be
•    Studiecentrum Gent - aanmelden via openuniversiteit@ugent.be
•    Studiecentrum Hasselt - aanmelden via openuniversiteit@uhasselt.be
•    Studiecentrum Kortrijk - aanmelden via oukulak@kuleuven.be
•    Studiecentrum Leuven - aanmelden via info.ou@kuleuven.be