null Open deur in Vlaamse studiecentra op 11 december

ALG_OpenDeur_Vlaanderen_15669_head_large.jpg
Leren
Open deur in Vlaamse studiecentra op 11 december
Beter worden in je vak? Verder studeren naast je job? Of je kennis verder verdiepen? Kom langs tijdens de open deur in de Vlaamse studiecentra van de Open Universiteit in Antwerpen en Leuven. Wij zetten onze deuren open op woensdag 11 december 2019. Loop gerust bij ons binnen.

Studeren zoals jij wilt

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit voor Nederlandse en Vlaamse studenten. Studeren aan de Open Universiteit betekent dat je zelf grotendeels de regie van jouw studie in handen hebt. Open Universiteit is expert in universitaire opleidingen die op eigen tempo en vanuit thuis bestudeerd kunnen worden. In deeltijd, naast andere bezigheden. De online leeromgeving is 24/24 bereikbaar en kan je optimaal kan gebruikmaken van online ondersteuning. Studenten ontmoeten kan natuurlijk ook, hiervoor zijn bijeenkomsten in een studiecentrum waar begeleiding bij de studie gegeven wordt of waar je kan deelnemen aan een lezing.

Studieadviseur in het studiecentrum

De medewerkers in de studiecentra helpen je graag met persoonlijk studieadvies en zijn je coach tijdens het hele studietraject. Buiten deze ondersteuning kunnen zij helpen met aanmelden voor een opleiding of tentamen, eventuele afwijkende regelgeving voor Vlaamse studenten of andere zaken.

Universitair onderwijs

De bachelor- en masteropleidingen zijn opgebouwd uit cursussen. Een gedeelte van de cursussen wordt volgens een vast rooster aangeboden, een ander deel kan vrij bestudeerd worden. Het bestuderen van afzonderlijke cursussen kan ook. Afhankelijk van jouw wensen, motivering en mogelijkheden bepaal jij zelf wat de Open Universiteit voor jou kan betekenen. Na afstuderen ontvang je een internationaal erkend bachelor- of masterdiploma. Neem alvast een kijkje in het uitgebreide aanbod van opleidingen.

Tijdens de open deur staan de studieadviseurs voor je klaar om je helpen met een studiekeuze. De adviseurs weten goed wat studeren in deeltijd betekent en hoe een studie het beste ingericht kan worden. Een goede studieplanning en de keuze voor de juiste cursussen maakt studeren plezierig en een stukje dichter bij een universitair diploma!

Locatie en openingstijden