null Open Universiteit organiseert weer TEDx event op 1 november: inschrijven kan nu!

ALG_TedX_BeTheShift_head_large.jpg

Open Universiteit organiseert weer TEDx event op 1 november: inschrijven kan nu!

Woensdag 1 november 2023 organiseert de Open Universiteit weer een TEDx event in Heerlen: TEDxOpenUniversiteitHeerlen. Je bent hierbij van harte welkom! Het thema is 'Be the Shift' en de sprekers benaderen dit thema in hun TED talks elk vanuit hun eigen perspectief. Ook deze TEDx bijwonen? Meld je dan nu aan op onze TEDx website!

Wees de verandering

De wereld staat nooit stil, of we dat nou willen of niet. Van jong tot oud hebben we dus te maken met veranderingen. Voor deze tweede TEDxOpenUniversiteitHeerlen hebben we bevlogen sprekers gevraagd om in te gaan op het thema 'Be the Shift'. De sprekers zijn, als reactie op de voortdurende veranderingen, niet gaan verstarren of in verzet gegaan, maar juist in actie gekomen. Welke verschuivingen hebben zij in hun leven of werk zien aankomen? Hoe gaan zij met deze verschuivingen om? Waarom zijn zij gaan veranderen en wat heeft die beweging veroorzaakt? Hoe zijn ze in beweging gekomen?

Universitair TEDx event

TEDxOpenUniversiteitHeerlen vindt plaats op woensdag 1 november van 19.00 - 22.00 uur in de Nieuwe Nor in Heerlen. Dit TEDx evenement vindt plaats onder de paraplu van TED. De opnames van alle TED talks staan na afloop op het internationale platform ted.com. Omdat dit een universitair TEDx evenement is, mogen er maximaal 100 bezoekers worden toegelaten. Wees er dus snel bij!

Inschrijving geopend

Schrijf je nu in voor deze TEDx event op onze TEDx website. Bekijk ook ons eerste TEDx event.