null Opnieuw een serie perroncolleges

ALG_Perroncollege_2019_15903_head_large.jpg
Leren
Opnieuw een serie perroncolleges
Eind 2018 zijn we gestart met de opvallende perroncollegecampagne. We hebben ermee veel waardering geoogst in het Nederlandse medialandschap voor de ludieke wijze van het presenteren van onze kennis. En dat was nu juist de insteek: met kennis gezien worden. In 2019 is het concept van de positioneringscampagne verder doorontwikkeld en is de publicatie over twee periodes van elk een maand verdeeld. In juni heeft een serie van vier colleges plaats gehad op de perrons, nu zijn we gestart met een nieuwe serie. Vanaf 4 november 'draait' vier weken lang een ander perroncollege op de digitale borden op de NS-perrons van de grote steden.

Nu ook op station Heerlen te zien

Op de perrons van het station van het pas geopende Maankwartier zijn de digitale borden geplaatst waar de campagne op wordt getoond. Nu is het dus mogelijk óók in Heerlen de minicolleges te tonen. De andere plaatsen waar de campagne op de perrons te zien zijn: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft, Breda, Eindhoven, Arnhem Amersfoort, Utrecht, Zwolle en Alkmaar.

Wat is er te zien?

De geanimeerde colleges van een kleine minuut behandelen wetenschappelijke onderwerpen recht uit de samenleving. Soms kritisch, soms ludiek, maar allemaal bedoeld om treinreizigers aan het denken te zetten en te prikkelen om meer te willen weten.

Perroncollege gemist?

Alle perroncolleges zijn te bekijken op de overzichtspagina.