null Podcast: Waarom is kritisch zijn over een ander makkelijk, maar over jezelf niet?

PSY_KritschZijn_21128_head_large.jpg

Podcast: Waarom is kritisch zijn over een ander makkelijk, maar over jezelf niet?

We 'cancelen', we 'shamen' en online regent het oordelen over elkaar. Strenge woorden voor een ander, maar kritisch naar jezelf kijken blijkt een stuk lastiger. Inge van Seggelen-Damen van de Open Universiteit, legt uit waarom dit een gemiste kans is. Klaar voor een snelcursus zelfreflectie? Luister dan naar de podcast.

Universiteit van Nederland

De podcast met Inge van Seggelen-Damen is gemaakt door Universiteit van Nederland. Dit is een platform waar topwetenschappers in een videocollege of in een podcast een concrete vraag beantwoorden. De colleges en podcasts duren maximaal 15 minuten en zijn gemaakt voor een groot publiek.

Beluister de podcast op Spotify

Dr. Inge van Seggelen-Damen is universitair docent bij de vakgroep Arbeids- en organisatiepsychologie van de Open Universiteit.

Eerdere colleges en podcasts

Onderzoekers van de Open Universiteit werken regelmatig mee aan de colleges en podcasts. Op de Universiteit van Nederland website vind je links naar alle podcasts gemaakt met onderzoekers van de Open Universiteit. En bekijk ook eens de colleges die onze onderzoekers hebben opgenomen met Universiteit van Nederland.