null Professor Jol Stoffers spreker op Brightlands HR Tech Day

MW_Lezing BISS_11771_head_large.jpg
Professor Jol Stoffers spreker op Brightlands HR Tech Day
Prof. dr. Jol Stoffers van de faculteit Management, Science & Technology is een van de keynote sprekers op de Brightlands HR Tech Day op 31 oktober 2019 op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. De titel van zijn keynote luidt Employability in the digital age. Op deze dag staat centraal hoe data en technologie de toekomst van Human Resources gaan veranderen.

Programma

U maakt op de HR Tech Day kennis met een aantal inspirerende keynote sprekers:

  • Prof. dr. Jol Stoffers , bijzonder hoogleraar Employability, Open Universiteit
  • Anne Doeser, Lead HR Innovation Hub, Rabobank
  • Prof. Mien Segers, hoogleraar Corporate Learning, Maastricht University School of Business and Economics.

's Middags kunt u deelnemen aan verschillende break-out-sessies, gepresenteerd door zakelijke en academische experts. De sessies stellen u in staat om de juiste HR-technologie en -gegevens in uw voordeel te gebruiken en helpen u bij het verbeteren van uw wervingsproces, prestatiemetingen, strategische personeelsplanning en inspanningen voor levenslang ontwikkelen.

De dag wordt afgesloten met een expertpanel om de resultaten en lessen uit de break-out sessies te bespreken.

Over professor Jol Stoffers

Prof. dr. Jol Stoffers is bijzonder hoogleraar Employability in de context van een innovatieve en lerende regio. Zijn onderzoek en (inter)nationale publicaties richten zich op thema’s als arbeidsmarkt, employability en human resource management.

Over de HR Tech Day

Het gratis evenement wordt georganiseerd door Techruption en is mogelijk gemaakt door APG, Universiteit Maastricht, Open Universiteit en Zuyd Hogeschool. Het doel is om professionals van verschillende bedrijven, academici en studenten samen te brengen op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen en een dag vol inspiratie, inzichten en netwerken te bieden.

Meer informatie en aanmelden

Zie voor meer informatie en aanmelden het aanmeldformulier.