null Studiedag Informatica en Informatiekunde

INF_Studentendag_head_large.jpg

Studiedag Informatica en Informatiekunde

Ieder kwartiel is er aan het begin van de onderwijsperiode een 'Studiedag Informatica en Informatiekunde' voor de bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde en de masteropleidingen BPMIT, Computer Science, Artificial Intelligence en Software Engineering. Op zaterdag 4 mei 2024 vindt de studiedag plaats bij Studiecentrum Utrecht.

Op de studiedagen zijn er cursusbijeenkomsten, plenaire presentaties, afstudeerpresentaties, workshops, voorlichtingsactiviteiten, en dergelijke. Een prima gelegenheid dus om een nieuw onderwijskwartiel te starten. Studenten, belangstellenden en docenten ontmoeten elkaar, wisselen kennis uit en werken een dag in een stimulerende atmosfeer.

Studiedag Informatica en Informatiekunde kwartiel 4

De eerstvolgende studiedag vindt plaats op zaterdag 4 mei 2024 bij studiecentrum Utrecht, je bent van harte uitgenodigd! Het ochtendprogramma is gereserveerd voor alle masterstudenten en bestaat uit twee parallelle sessies naar keuze waaronder de mogelijkheid om een van de vijf afstudeerbijeenkomsten bij te wonen. Tijdens het middagprogramma volgen de bachelorstudenten tijdens de twee parallelle sessies hun cursusbijeenkomsten. Uiteraard is er ook weer een lekkere lunch en een plenaire lezing, dit keer in de vorm van een ‘stand up’ (Adaptive transformation in the age of AI) door prof. dr. Rogier van de Wetering.

Locatie

De studiedag vindt plaats bij studiecentrum Utrecht. Raadpleeg de website van het studiecentrum voor de actuele bereikbaarheidsinformatie. De locatie is lift- en rolstoeltoegankelijk.

Meer informatie en aanmelden

Het studiecentrum is gebonden aan een maximumcapaciteit. Voor deze studiedag zijn we daarom genoodzaakt om de toegang te beperken tot alleen ingeschreven studenten van de betreffende cursussen. We raden daarom aan om zo snel mogelijk aan te melden want vol is helaas vol.

Kijk voor meer informatie over het programma en aanmelden op de webpagina van de 'Studiedag Informatica en Informatiekunde'.