null Tweede week live online colleges

ALG_TweedeSessie_Colleges_12155_head_large.jpg
Leren
Tweede week live online colleges
Op 23, 24 en 25 maart 2020 van 19.00 - 20.00 uur geeft de Open Universiteit opnieuw live online colleges over digitaal lesgeven. De onderwerpen van deze tweede collegeweek zijn nog niet bekend. Die worden namelijk bepaald op basis van de behoeften van de deelnemers aan eerste collegeweek.

Vragen van deelnemers

Deelnemers kunnen tijdens de colleges vragen stellen in de chat. Die worden dan zoveel mogelijk tijdens de live-sessie beantwoord. Maar niet alle vragen zijn aan bod gekomen, bijvoorbeeld omdat ze over een heel ander onderwerp gaan of uit tijdgebrek. De onderwerpen van de tweede collegereeks worden mede gebaseerd op de vragen die zijn blijven liggen in de eerste reeks. Onderwerpen en docenten worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. 

Houdt de website in de gaten

Zodra de onderwerpen en de namen van de experts bekend zijn, wordt dat bekend gemaakt via de OU-website. Of kijk op de OU-website over digitale didactiek. Daar vindt u, naast veel materiaal over digitale didactiek, onder de tab online sessies de links naar de online colleges. Bovendien verschijnen hier achteraf de opnames van alle colleges.

Eerste collegereeks

De eerste collegereeks bestond uit de volgende colleges:

  • Activerend online onderwijs (17 maart)
  • Digitaal lesmateriaal maken (18 maart)
  • Begeleiden in online omgevingen (19 maart)

Gemist? Bekijk de opnames op de OU-website over digitale didactiek.