null Voor en door alumni van de Open Universiteit: de Alumniweek 2021!

Over_Alumni_head_large.jpg
Voor en door alumni van de Open Universiteit: de Alumniweek 2021!
Ben je afgestudeerd of ga je afstuderen? Dan heb je een heel traject doorlopen bij de Open Universiteit. Jij kent als de beste alle ins en outs van studeren naast je baan en hebt met je studie heel veel kennis opgedaan. Maar hoe gaat het hiermee nu na de studie? Wat ben je gaan doen? In een serie webinars geven alumni, OU-studenten en andere experts een inkijk op de activiteiten en onderzoeken waaraan nu gewerkt wordt. OU-studenten en -alumni zijn van harte welkom bij een of meerdere webinars!

Thema: duurzame toekomst

Natuurlijk zijn we ons allemaal bewust van de noodzaak om duurzamer om te gaan met onze omgeving en onszelf. Maar hoe efficiënt en effectief doen we dat? En gaat het om meer dan de bescherming van de aarde? Vanzelfsprekend! Elke vorm van verspilling kan anders. Neem een kijkje in het programma dat we hebben samengesteld en laat je verrassen hoe ver duurzaamheid kan worden doorgevoerd in onze maatschappij. Onze alumni en OU-docenten nemen je mee in hun onderzoeken en ervaringen. Laat je bijscholen na je studie!

Deelnemen aan de webinars

Van maandag 22 tot en met woensdag 24 maart 2021 kun je een webinar naar keuze bijwonen. Na aanmelden ontvang je van ons op de dag zelf een email met daarin de deelnamelink in Teams. Je hoeft zelf verder niets te installeren, deelnemen gaat daarna vanzelf. Wil je deelnemen aan meer dan één webinar? Dat kan, behalve bij een parallelsessie, daar kun je maar op één plek tegelijkertijd inloggen.

Programma OU Alumniweek 2021

Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Locatie: online via Teams (hiervoor ontvang je een deelnamelink)

Maandag 22 maart 2021 Dinsdag 23 maart 2021 Woensdag 24 maart 2021
Informatiekunde
Webinar 'Duurzame bundeling van kennis'
Managementwetenschappen
Webinar 'Sustainability'
 
Onderwijswetenschappen
Webinar 'Duurzaam onderwijs'
 
Cultuurwetenschappen
Webinar 'Duurzame liefde en klimaatliteratuur'
Rechtswetenschappen
Webinar 'Duurzame belangenafwegingen'
Milieu-natuurwetenschappen
Webinar 'Duurzaamheid'
 
Psychologie
Webinar 'Duurzaam zelfmanagement'
   


Bekijk het hele programma, de sprekers en de onderwerpen die aan bod komen en meld je aan*!

* Aanmelding is gesloten