null Webinar: Work and organizations in (post-)pandemic times

PSY_OpenHuis_samenwerken_12028_head_large.jpg
Samenleving
Webinar: Work and organizations in (post-)pandemic times
Op 20 november 2020 van 14.00 tot 16.00 uur vindt het online webinar 'Work and organizations in (post-)pandemic times' plaats. Het centrale thema is Covid-19-gerelateerd onderzoek op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie. Specifieke thema’s die in aparte sessies aan bod komen zijn: welzijn op het werk, aanpassingsvermogen, leiderschap, job crafting en thuiswerken, allemaal gerelateerd aan Covid-19.

Werk en organisatie na corona

Covid-19 veranderde onze manier van werken en organiseren. Wat heeft de pandemie betekend voor ons werkend bestaan? Zijn de veranderingen tijdelijk of blijvend? Hoe kunnen we met de nieuwe uitdagingen omgaan? Wat heeft A&O-psychologisch onderzoek aan inzichten hierover opgeleverd? Dergelijke vragen zijn de rode draad door het webinar Work And Organizations in Post-Pandemic Times. In een keynote en interactieve parallelsessies brengen we (inter)nationale wetenschappers en praktijkprofessionals samen. Het doel is van elkaar te leren en te discussiëren over de werkgerelateerde impact van de Covid-19 pandemie.

WAOP

WAOP staat voor Werkgemeenschap van onderzoekers in de Arbeids- & Organisatiepsychologie. Deze vereniging wil arbeids- en organisatiepsychologisch onderzoek in Nederland en het Nederlands sprekende deel van België stimuleren. Jaarlijks organiseert WAOP een grote vakconferentie. In 2020 zou de Open Universiteit die organiseren. Een live-conferentie is echter niet mogelijk en daarom organiseert de vakgroep Arbeids- & organisatiepsychologie dit webinar.

Meld je aan

Aanmelden voor het Engelstalige webinar kan tot zondag 15 november 2020. Deelname is gratis voor WAOP-leden, en kost € 25,- voor niet-leden. Je bent dan meteen lid van de WAOP in 2021.

Neem met vragen of opmerkingen gerust contact met ons op via waop2020@ou.nl.

Flyer WAOB Webinar