null Gratis publiekscollege: hoe kunnen Cultuurwetenschappen bijdragen aan het ter discussie stellen van stigma’s rond burn-out?

SG22_23_C09_head_large.jpg

Gratis publiekscollege: hoe kunnen Cultuurwetenschappen bijdragen aan het ter discussie stellen van stigma’s rond burn-out?

Op donderdag 20 april 2023 organiseert de Open Universiteit in het studiecentrum in Hasselt het Studium Generale-college, getiteld 'De kunst van de burn-out'. Hoe kunnen Cultuurwetenschappen bijdragen aan het ter discussie stellen van gangbare stereotypen en heersende stigma’s rond burn-out? Hoe kan burn-out bijdragen tot het creëren van een meer mensgerichte, duurzame mind-set? En vooral, hoe spelen artistieke representaties van burn-out hierbij een rol? Dat licht prof. dr. Sarah De Mul, hoogleraar Cultuur, Diversiteit en Inclusie aan de Open Universiteit, toe in dit college. Iedereen is van harte welkom!

Meer informatie en aanmelden

Vanaf 18.45 uur kun je binnenlopen in ons studiecentrum in Hasselt, het college start om 19.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. De toegang is gratis, maar aanmelden vooraf is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie over het college en aanmelden op de Studium Generale pagina: De kunst van de burn-out. Lees ook een interview met prof. dr. Sarah De Mul over hoe cultuur de burn-outgolf tot rust brengt.

Ook gratis een college volgen bij jou in de buurt?

Academische kennis voor iedereen die zijn kennis wil verrijken: de Open Universiteit organiseert dit jaar nog enkele Studium Generale-publiekscolleges over uiteenlopende onderwerpen. Onze hoogleraren delen hun kennis met iedereen. De colleges zijn gratis toegankelijk en vinden plaats door heel Nederland en in Vlaanderen. Ze starten altijd om 19.00 uur en na elk college kun je vragen stellen. Iedereen is van harte welkom. Bekijk het programma 2023 en meld je aan!