null Persoonlijk studieadviesgesprek opleidingen cultuurwetenschappen

CW_Studieadviesgesprekken_15717_head_large.jpg
Leren
Persoonlijk studieadviesgesprek opleidingen cultuurwetenschappen
Wil je meer weten over de bachelor- en of masteropleiding Cultuurwetenschappen? Bijvoorbeeld over wat je kunt verwachten en wanneer je kunt beginnen. Wil je weten of de educatieve minor bij je past? Of wil je advies over een studieplanning naast je baan? Ben je al student of wil je beginnen met studeren en kun je hulp gebruiken bij het maken van een studieplanning? Op 2 en 3 juli 2020 kun je een persoonlijk gesprek via Skype aanvragen met een van onze studieadviseurs.

In de wereld van cultuurwetenschappen denken we vooral aan wat ons met andere mensen bindt. Dit kan taal zijn, nationaliteit, godsdienst, de krant waar we op geabonneerd zijn, onze politieke voorkeur of de manier waarop we met elkaar omgaan. Cultuur is overal. Cultuur is dus een heel ruim begrip, waarin in elk geval identiteit, omgangsvormen en gemeenschappelijke kenmerken ooit gegroeid zijn, maar ook constant veranderen.

De opleiding cultuurwetenschappen is erop gericht om cultuuruitingen te analyseren, te interpreteren en in een breder perspectief te plaatsen. Je verwerft niet alleen kennis, maar leert ook iets met deze kennis te doen. Na een brede basis kun je als student een accent aanbrengen in je studie en je richten op de vakgebieden: cultuurgeschiedenis, filosofie, kunstgeschiedenis en letterkunde.

Aanmelden voor studieadvies via skype

Maak bij een van onze studieadviseurs een afspraak voor 2 of 3 juli 2020 tussen 9.00 en 17.00 uur en vul bij het veld ‘Telefoonnummer’ je skype-naam in. Elk adviesgesprek vindt individueel plaats en duurt 30 minuten.

Studieadviseur Cleo Merckx (studenten met achternaam beginnend met A t/m I)
Studieadviseur Leonie Boon (studenten met achternaam beginnend met J t/m Z)