ALG_GO_OU_head_large.jpg
Contact
Voor algemene vragen of opmerkingen kun je mailen naar greenoffice@ou.nl.

Wil je rechtstreeks contact opnemen met iemand van het team Green office? Klik voor de contactgegevens in onderstaande tabel op de naam van de betreffende persoon.

Team Green office

Dieudonnee Cobben

Na mijn studie sustainable innovation aan de TU Eindhoven, ben ik bewust geworden van het belang van duurzaamheid. In mijn PhD onderzoek is duurzaamheid een belangrijk onderwerp en richten we ons op het begrijpen van hoe samenwerkingsverbanden tussen organisaties kunnen bijdragen aan een duurzamere wereld. Mijn eerdere ervaring binnen het Go van de TU/e, draagt bij aan mijn Go OU activiteiten.


 

Frank de Langen

Als docent strategisch management en innovatie zie ik dat duurzaamheid in alle vormen belangrijk is. Duurzaamheid is niet iets dat extra of extern is aan een organisatie, maar wat ingebed moet zijn in de cultuur en het functioneren van de organisatie. Dan kan het ook bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie, zeker in het geval van een organisatie als de Open Universiteit. Mijn persoonlijke uitdaging bij de Green Office is om daar een bijdrage aan te leveren.

Inge van Paassen

Al enkele jaren volg ik modules bij de afdeling Milieu-Natuurwetenschappen en ik doe dit met veel plezier. Toen de vraag werd gesteld om te helpen bij de opstart van Green Office heb ik me daar voor aangemeld. Een mooie manier om bij te kunnen dragen aan verdere vergroening van de Open Universiteit. Wil je bij dit project betrokken worden als vrijwilliger? Dan kom ik graag met je in contact.

Linda Smits

Studieadviseur bij de Open Universiteit met een grote interesse in het leven in al haar facetten en hoe we dit kunnen koesteren. Duurzaam denken en duurzaam ondernemen hangen hier nauw mee samen. Vandaar dat ik me graag aansluit bij dit bevlogen team en mij hierbinnen focus op de bedrijfsvoering.


 

Wanja Groot Wesseldijk

Ik volg een cursus over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als student wil ik graag een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de Open Universiteit. Mijn werkzaamheden voor Green office liggen onder meer op het gebied van duurzaamheidsverslaggeving, projecten en de medeorganisatie van activiteiten.


 

Vivian Rompelberg

Tegenwoordig lijkt duurzame ontwikkeling en aandacht voor het milieu iets 'hips', en daarmee iets tijdelijks, te zijn. Maar ik ben blij dat de aandacht daarvoor bij de Open Universiteit onverminderd groot is, en ik werk dan ook graag mee om Go OU meer bekendheid te geven. In mijn functie als grafisch ontwerpster bij de Open Universiteit heb ik al vaker meegewerkt aan opdrachten voor Go OU, en als vrijwilliger heb ik meegeholpen de Maasoevers op te ruimen.


 

Nienke Blauw

In de loop van de 21 jaar die ik heb gewerkt op het gebied van internationale samenwerking, ben ik mij steeds dieper bewust geworden van het belang van duurzame ontwikkeling. Met die bewustwording groeide ook het gevoel van urgentie hieraan te willen bijdragen. Ik deed dit al via verschillende wegen, maar de angst van mijn zoon (12) voor klimaatverandering heeft het nog een extra zet gegeven. Mede geïnspireerd door de Urgenda- en Shell-klimaatzaken studeer ik daarom inmiddels Rechtswetenschappen aan de Open Universiteit. Via het Green Office van de Open Universiteit hoop ik studenten en medewerkers net zo enthousiast te maken voor duurzaamheid als ik zelf ben!

Valerie Vandenbussche

Ik ben bij de Open Universiteit afgestudeerd aan MSc Environmental Sciences, maak deel uit van het researchteam competenties voor duurzame gedragsverandering en volg nog losse vakken onderwijswetenschappen en dierenrecht. Ik deel graag mijn ervaringen als Belgische milieuprofessional en docent binnen Go OU bij O&O-activiteiten, duurzaamheidsverslag en vrijwilligerspool.

Eline Hiemstra

Als Bedrijfskunde student herken ik het belang van duurzaamheid integreren in alle aspecten van mijn persoonlijke leven en het bedrijfsleven. Daarom zet ik mij vol enthousiasme in voor het Green office, door mensen te inspireren om hun leven te verduurzamen en daarmee een zo groot mogelijke impact te maken. Dit doe ik binnen Go OU door me te focussen op communicatie en community building.