ALG_GO_OU_head_large.jpg
Doe mee!
Er zijn verschillende manieren om je bijdrage te leveren aan Go OU. Op deze pagina helpen we je op weg.

Ik wil graag deelnemen aan jullie activiteiten!
Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Houd dan het nieuws op deze website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze activiteiten en volg Go OU op social media via LinkedIn en Facebook.

Spreekt een activiteit je aan en wil je graag deelnemen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier en kies daarbij de activiteit die je wenst bij te wonen.

Aanmelden activiteit

Ik wil graag meehelpen als vrijwilliger!
Lijkt het je leuk om actief mee te helpen met het organiseren of uitvoeren van een activiteit? Of heb je zelf een leuk idee voor een activiteit en wil je ook graag helpen om dat idee werkelijkheid te maken? Meld je dan aan als vrijwilliger via onderstaande knop. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden en verdere invulling te bespreken.

Aanmelden als vrijwilliger

Ik heb een idee!
Heb je een concreet idee waarmee wij misschien aan de slag kunnen? Geef het door via onze digitale ideeënbus door op onderstaande knop te klikken! Go OU evalueert elk voorstel. Afhankelijk van de tijd, middelen en expertise beslissen we of we het idee vorm kunnen geven vanuit de Go OU.

Ideeënbus