PSY_PDL_Studieadvies_15506_head_large.jpg
Studieadvies
Het volledige programma omvat 2 theoretische dagen, 2 praktijkdagen met 1 overnachting en 1,5 dag met een mix van theorie en praktijk. Voorafgaand aan het ontwikkeltraject krijg je een telefonisch intakegesprek, waarbij we jouw persoonlijke ontwikkel- of leervraag bespreken. Door de kleine groep, maximaal twaalf deelnemers, is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht en jouw specifieke situatie. Zo ben je niet alleen aan het 'leren', maar werk je ook aan je persoonlijke groeiplan. Het programma wordt afgesloten met een 'terugkomdag', waarbij de voortgang van je groeiplan aan bod komt en zaken waar je eventueel nog tegenaan loopt.

Toelatingseisen

Voor deze praktijkleergang zijn er geen formele ingangseisen. Deelnemers moeten rekening houden met een opleiding op hbo/wo-niveau. Passieve kennis van de Engelse taal is belangrijk: de wetenschappelijke literatuur wordt aangereikt in het Engels.

Studiebelasting

De opleiding duurt drie maanden. Er zijn vier praktijkbijeenkomsten. In het eerste deel van de bijeenkomst gaan docenten dieper in op de theorie die behandeld wordt in de theoretische cursus en in het tweede deel werkt u actief aan uw vaardigheden met behulp van face-to-face oefeningen.
Elke bijeenkomst heeft een studiebelasting van zes uur, inclusief twee uur voorbereidingstijd. Indien u besluit om daarnaast het tentamen af te leggen voor de theoretische cursus Coaching: een psychologisch perspectief, dient u rekening te houden met een bijkomende studiebelasting van maximaal 120 uur.

Kosten

Deelname aan Praktijkleergang Dynamisch Leiderschap kost € 2995,- exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief lesmaterialen, drijfverenscan, 1 x overnachting met diner/ontbijt en lunches, koffie en fris gedurende de trainingsdagen.

Locatie

De informatie over de locatie volgt nog.

Lees meer over de Praktijkleergang Dynamisch leiderschap.

Heb je nog vragen? Twijfel je bijvoorbeeld of jouw vooropleiding geschikt is? Neem dan contact op met Sander van der Sleen (tel. 06 - 81 24 94 96) of Marjolein van der Maesen (tel. 06 - 46 08 18 11).