null Conferentie: Leren leren in 2020 en verder

OW_LELLE_12979_head_large.jpg
Leren
Conferentie: Leren leren in 2020 en verder
Donderdag 1 juni 2017 organiseert het Erasmus+ project Let’s Learn how to Learn (LELLE) een regionale conferentie bij de Open Universiteit in Heerlen. Thema is ‘Leren leren: in 2020 en verder’. Het doel van deze Engelstalige conferentie is ervaringen, ideeën en inzichten delen en leren over de uitdagingen en de mogelijkheden in het veranderende onderwijslandschap en de werkplek van de toekomst. De conferentie hoopt iedereen inspiratie en instrumenten aan de hand te doen om zo ook in de 21e eeuw relevant te blijven.

Toerusten voor de 21e eeuw

LELLE staat voor Laten we leren hoe te leren. Het project wil lerenden uitrusten met de benodigde kernvaardigheden om klaar te zijn voor de arbeidsmarkt en de werkplek van de toekomst. Studenten, leerkrachten, afgestudeerden, professionals, onderzoekers, startende ondernemers, industriëlen, beleidsmakers enzovoorts zijn uitgenodigd om te komen netwerken en om ervaringen, ideeën en inzichten te delen rond het veranderende onderwijslandschap en de 21e eeuwse werkplek.

Presentaties, workshops en een poster-wandeling

Het conferentieprogramma bestaat uit een plenair ochtenddeel en een middagdeel met drie workshops. De vier presentaties uit het plenaire deel hebben als thema ‘het heruitvinden van onderwijs in een veranderende wereld’. Tijdens de lunch is er een posterwandeling waar deelnemers hun recente werk aan elkaar kunnen presenteren aan de hand van posters. Download de pdf voor een beschrijving van de presentaties en de workshops.

Inschrijven

De organisatie van de conferentie nodigt iedereen uit om deel te nemen én om bij te dragen. Als u uw eigen werk wilt tonen tijdens de posterwandeling kunt u dat aangeven op het registratieformulier.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus het is ‘eerst komt, eerst maalt’. Deelname is gratis als u voor 19 mei inschrijft.

In het kort

  • LELLE Regional Conference
  • Learning to Learn: Beyond 2020
  • 1 juni 2017
  • 09.30 tot 16.30 uur
  • Open Universiteit, Heerlen, gebouw Pretoria