Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Daarom maken wij gebruik van cookies.
Hiermee kunnen wij ook advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u pagina’s delen via social media.
Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Meer lezen
Welkom op de website!
Bent u al eerder op onze website geweest? Dan valt het u vast op dat u op een heel andere website terecht bent gekomen. De website is vernieuwd om elke bezoeker en student op de juiste plaats de juiste informatie aan te bieden. Een korte uitleg over de indeling.

U bent geïnteresseerd in een studie

Vanaf onze homepage kunt u boven in de menubalk klikken op ‘Onderwijs’. Van hieruit kunt u navigeren naar alle wetenschapsgebieden, het studieaanbod en informatie over studeren. Klikt u beneden in de witte balk op ‘Opleidingen’, dan kunt u via het snelmenu rechtstreeks naar het wetenschapsgebied dat u zoekt.

U bent geïnteresseerd in onderzoek

Op de homepage kunt u rechtsboven in de menubalk klikken op ‘Onderzoek’. Hier staan alle wetenschapsgebieden, maar ook informatie over de organisatie betreffende onderzoek, promoveren en samenwerkingen op het gebied van onderzoek. Klikt u beneden in de witte balk op ‘Onderzoek’, dan kunt u via het snelmenu rechtstreeks naar het onderwerp dat u zoekt

U bent journalist

Op de homepage is persvoorlichting en persberichten opgenomen onder het item ‘Contact’ boven in de menubalk.

U bent student of onderzoeker bij de Open Universiteit

U bent geregistreerd bij mijnOU en u studeert in uw digitale leeromgeving. Deze twee omgevingen zijn grondig vernieuwd afgelopen tijd. Van hieruit kunt u studeren en contact onderhouden met docenten, studenten en administratie.

In mijnOU staan al uw persoonlijke gegevens en cursusoverstijgende informatie. U heeft de beschikking over een persoonlijke berichtenbox. U ontvangt hierin berichtgeving over de status van uw aanmeldingen voor cursussen of tentamens en uitslagen.

Uw studie en communicatie over de inhoud van uw studie vindt plaats in de digitale leeromgeving yOUlearn of Studienet. Dit is een actieve omgeving waarin u studeert, studietaken kunt maken en opdrachten inlevert. U heeft online contact met medestudenten en kunt altijd uw docent vragen stellen. Ook begeleidingsbijeenkomsten zijn via een virtuele klas in de leeromgeving te volgen.

 

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op.


Meer nieuwsberichten                                                                                                                Meer agenda items