null Carli Coenen gespreksleider bij workshop 'I flounder, therefore I am!'

CW_StudiumGenerale_CarliCoenen_15678_head_large.jpg
Carli Coenen gespreksleider bij workshop 'I flounder, therefore I am!'
In het kader van de maand van de filosofie is Carli Coenen, promovendus bij de Open Universiteit, op dinsdag 23 april 2019 te gast als gespreksleider bij het Studium Generale van de Universiteit Maastricht. De workshop met 20 deelnemers wordt gehouden over het thema 'Ik stuntel dus ik ben'.

Rommelen mag. Toch?

Natuurlijk wil iedereen controle hebben over het leven of denkt controle te hebben, maar velen rommelen maar wat rond. En is dat dan eigenlijk verkeerd? Moeten we in ons leven altijd een doel voor ogen hebben of mogen we de dingen laten gaan zoals ze gaan? Wanneer heb je een voldaan gevoel over je leven en wanneer heeft het leven een betekenis voor je? Met andere woorden: mag je dingen doen in je leven gewoon omdat je daar zin in hebt? Of moet je voldoen aan verwachtingen en doelstellingen die we allemaal heel normaal vinden?

Meer informatie over de Engelstalige workshop 'I flounder, therefore I am!' staat op de website van Studium Generale van Maastricht University.

Carli Coenen is promovendus bij de vakgroep Filosofie van de faculteit Recht- en cultuurwetenschappen van de Open Universiteit. Zij is gespecialiseerd in de geschiedenis van de moderne en hedendaagse filosofie, fenomenologie en philosophy of mind.