null Hoe ontwerp je e-learning over cultureel erfgoed?

CW_Kennismakingsdag_11539_head_large.jpg
Digital Learning
Hoe ontwerp je e-learning over cultureel erfgoed?
Van 23 tot 26 april 2019 vindt in Aarhus de Spring School over Ancient Cities plaats. Doel van het Ancient Cities project is het opzetten van een digitale leeromgeving over het Europese cultureel erfgoed. Vijf Europese universiteiten, waaronder de Open Universiteit, werken hiervoor samen. De Spring School richt zich op studenten van de deelnemende archeologische universiteiten.

Ancient Cities

Centrale vragen van het Ancient Cities project zijn: hoe kan online leren worden geïmplementeerd in het historisch onderwijs en hoe kun je ervoor zorgen dat digitalisering de verschillende doelgroepen aanspreekt. Tijdens de Spring School gaan studenten van de deelnemende archeologische universiteiten een week naar Aarhus om te leren hoe je e-learning ontwerpt. Ze evalueren er ook een eerste versie van de MOOC over Ancient Cities*.

MOOC Ancient Cities

Eind juli start een nieuwe run van de MOOC Ancient Cities. Interesse? Houd het MOOC-platform van de Open Universiteit, ou.edia.nl*, in de gaten. Of abonneer je op de nieuwsbrief van het Welten-instituut.

Ga voor meer informatie over het Ancient Cities project naar het YouTube kanaal.

* Deze link is niet meer beschikbaar.