null Informatica studiedag

INF_Studentendag_14456_head_large.jpg
Leren
Informatica studiedag
Ieder kwartiel is er aan het begin van de onderwijsperiode een 'Informatica studiedag' voor de bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde en de masteropleidingen Computer Science en Software Engineering.

Op de Informatica studiedagen zijn er cursusbijeenkomsten, plenaire presentaties, afstudeerpresentaties, workshops, voorlichtingsactiviteiten, en dergelijke. Een prima gelegenheid dus om een nieuw onderwijskwartiel te starten. Studenten en docenten ontmoeten elkaar, wisselen kennis uit en werken een dag in een stimulerende atmosfeer.
Eén keer per jaar, in november, heeft die dag ook de functie van studentendag en alumnidag voor het programma BPMIT. In de middag is er een speciaal programma voor deze doelgroep.

In principe worden zoveel mogelijk studie-activiteiten waarvoor fysieke aanwezigheid verplicht of wenselijk is op de Informatica studiedagen ingepland, zodat het voldoende is om één keer per kwartiel persoonlijk aanwezig te zijn. De Informatica studiedagen worden georganiseerd door de Vakgroep Informatica samen met de Studievereniging TouW.

In verband met de Corona pandemie zal de studiedag op 2 mei 2020 geheel online zijn. Het programma is hiervoor aangepast. Cursusbijeenkomsten zullen plaatsvinden in de Virtuele klassen van de cursussites in yOUlearn. Voor de andere bijeenkomsten zullen op deze sites links worden geplaatst waarmee je in kunt loggen op de sessies.

Programma Informatica studiedag op 2 mei 2020

In de Programmaflyer Informatica studiedag 2 mei 2020 staan toelichtingen bij alle sessies.

* Besloten bijeenkomst, alleen toegankelijk voor studenten ingeschreven voor de betreffende cursus.

Aanmelden studiedag

Je kunt je aanmelden voor de Informatica studiedag op 2 mei door het aanmeldformulier in te vullen. Deelnemen aan de studiedag is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Alvast dank voor je medewerking!

Overige data

De volgende Informatica studiedagen zijn gepland op:

  • vrijdag 4 september 2020 in Utrecht
  • zaterdag 21 november 2020 in Eindhoven
  • vrijdag 12 februari 2021 in Utrecht
  • zaterdag 1 mei 2021 in Eindhoven

Terugblik

Bekijk de korte video-impressie van een eerdere Informatica studiedag op YouTube of in onze videobank.