null Internationaal diplomaprogramma over onderwijstechnologie

OW_IntDiplomaProgram_14123_head_large.jpg
Digital Learning
Internationaal diplomaprogramma over onderwijstechnologie
De Open Universiteit heeft een internationaal Diplomaprogramma ontwikkeld over onderwijstechnologie. Het programma, getiteld Innovative Learning Interventions Diploma Programme, is ontwikkeld door het Welten-instituut samen met het trainingsinstituut van de International Labour Organisation van het Verenigde Naties netwerk (ICTILO) en het Goethe instituut in Frankfurt. Het programma is ontwikkeld voor medewerkers van het netwerk van de Verenigde Naties, maar ook andere belangstellenden kunnen ervoor inschrijven.

Vier onderdelen

Het programma bestaat uit vier cursussen of modules. Het onderwerp van elke cursus is een gebied waarop het Welten-instituut internationaal gezien een leidende rol speelt. Geïnteresseerden kunnen het hele programma volgen, maar kunnen ook per cursus inschrijven. De inschrijving voor de eerste module van het programma (Trusted Learning Analytics) opent eind april 2018.

De onderwerpen van de eerste vier modules zijn:

Deze onderwerpen sluiten aan bij de gelijknamige onderzoekstopics van het Welten-instituut.

Professionalisering en specialisatie

Het diplomaprogramma richt zich op studenten en professionals die op zoek zijn naar een verbetering in leren, kennismanagement en trainingsoplossingen voor hun eigen carrière of voor hun instituut. Daarnaast is het diplomaprogramma toegankelijk voor onderwijsmanagers, cursusontwikkelaars, trainers, leerkrachten en onderwijsondersteuners. Deelnemers kunnen het hele programma bestuderen, maar ook inschrijven voor de afzonderlijke onderdelen. Het diplomaprogramma kan gebruikt worden binnen programma’s voor professionalisering van leerkrachten.

Registreren

Het programma is volledig in het Engels en wordt online gegeven. Aanmelden verloopt via ITCILO, het internationale trainingcentrum van de International Labour Organisation van de Verenigde Naties. Deelname kost 930 euro per module.