JLTP_05_head_large.jpg

Kosten en inschrijven

Het totale programma beslaat een jaar en is ingedeeld in vier op elkaar aansluitende cursussen en het Capstone-project. De opleiding is erop gericht om kennis te vergroten, dit in de eigen werkpraktijk toe te passen en samen met medestudenten en docenten een netwerk te vormen voor discussie en debat.

Kosten

Totaal programma € 8.500,-
Losse cursussen € 2.500,-

(Over deze bedragen is geen btw verschuldigd)

Bij het volledige programma is in termijnen betalen ook mogelijk. Dit kan in 10 termijnen van € 870,-.

Blended learning

Het JLTP bestaat in de basis uit fysieke bijeenkomsten in het centrum van Den Haag of Leiden. We moedigen aan om bij elk van deze bijeenkomsten ook fysiek aanwezig te zijn om elkaar goed te leren kennen en te kunnen discussiëren over de studiestof.

We begrijpen ook dat er behoefte bestaat om een gedeelte van de bijeenkomsten online te volgen. Alle voordrachten (niet de discussies) worden in beginsel via teams of een ander platform uitgezonden en opgenomen. Je kunt die tot aan de deadline van het essay via de digitale leeromgeving van het programma terugkijken.

Toegankelijkheid, community, ontmoeting en gesprek zijn de sleutelwoorden van de opzet van het programma. We streven naar blended learning, niet online learning. Dat betekent dat wij onze studenten vragen om minimaal de helft van de bijeenkomsten op locatie aanwezig te zijn, zodat de community-functie van het programma optimaal geborgd is en wij altijd met voldoende studenten ter plekke een levendige discussie kunnen voeren.

In overleg met de programmaleiding is het eventueel mogelijk van deze richtlijn af te wijken wanneer fysieke aanwezigheid niet te realiseren is. Bijvoorbeeld wanneer je lange tijd in het buitenland zit.

Aanmelden

Deelnemen aan het programma kan door op de opleidingspagina op de button ‘Aanmelden’ te klikken. Hierna volgt het aanmeldproces en maak je een account aan voor je eigen studentenportaal.
Aanmelden kan tot twee weken voor de startdatum van de cursus. Wij hebben dan de gelegenheid om je digitale leeromgeving in orde te maken zodat jij goed kunt starten.

Nadat je je hebt aangemeld word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek waarbij besproken wordt wat je van de opleiding mag verwachten maar ook wat er van jou wordt verwacht. Zo’n kennismakingsgesprek neemt ongeveer een half uur in beslag en het vindt online plaats.

Wil je graag meer informatie voordat je gaat aanmelden of heb je andere vragen neem dan contact op met de studieadviseur.

Naar de opleidingspagina JLTP