null Olympisch goud voor OU-studenten in Tokio

Abstract_Ambassadeur_16050_head_large.jpg
Olympisch goud voor OU-studenten in Tokio
Nederland kan terugkijken op een zeer succesvolle deelname aan de Olympische Spelen. Extra bijzonder voor ons is dat verschillende gouden medailles in de wacht werden gesleept door OU-studenten, die topsport combineren met een studie.

Natuurlijk feliciteren we alle deelnemende studenten met hun prestatie, maar willen we de medaillewinnaars Harrie Lavreysen (baanwielrennen), Matthijs Büchli (baanwielrennen), Shanne Braspennincx (baanwielrennen), Maria Verschoor (hockey), Lauren Stam (hockey), Laurien Leurink (hockey) en alumna Caia van Maasakker (hockey) extra in het zonnetje zetten.

Paralympiërs

Op 24 augustus gaan de Paralympische Spelen van start. Wij wensen alle deelnemers veel succes, en duimen extra voor onze studenten Jitske Visser (rolstoelbasketbal), Liesette Bruinsma (zwemmen) en Maud de Reu (dressuur).

Topsport en studie

Sinds de ondertekening van het Actieplan Flexibel Onderwijs en Topsport door de Open Universiteit kunnen studerende topsporters met een door NOC*NSF erkende talent- of topsportstatus binnen de Open Universiteit gebruikmaken van aanvullende faciliteiten. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met onze topsportcoördinatoren.