null Onderzoek naar werken in coronatijd

PSY_Onderzoek_Werken_Coronatijd_17319_head_large.jpg
Onderzoek naar werken in coronatijd
Wat doet de coronacrisis met de manier waarop en de omstandigheden waarin we nu moeten werken? Misschien is ook uw werksituatie anders dan voorheen? Hoe kijkt u naar uw huidige werksituatie? Welke gevolgen heeft de crisis voor uw toekomstige werksituatie? Joris van Ruysseveldt en Karen van Dam, onderzoekers bij de Open Universiteit, zijn een onderzoek gestart naar 'werken in coronatijd'.

Veranderingen in de werksituatie

Joris van Ruysseveldt en Karen van Dam willen met dit onderzoek in kaart brengen hoe de werksituatie is veranderd, welke gevolgen dit voor werkenden heeft en hoe ze daarmee omgaan. Dit onderzoek past binnen de onderzoeksthema’s van de vakgroep Arbeids- en organisatiepsychologie. Thema’s waar deze vakgroep zich op richt zijn onder andere Verandering op de werkplek en Aanpassing, emotieregulatie en welzijn op het werk.

Resultaten

Dit vragenlijstonderzoek naar werken in Coronatijd loopt tot juni. De eerste resultaten worden in juli verwacht. Het is echter de bedoeling dat het onderzoek langer doorloopt en ook kijkt wat de impact is van de economische en sociale gevolgen van de coronacrisis op werkenden.

Meedoen?

Meedoen is eenvoudig: deelnemers vullen een digitale vragenlijst in. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en is volledig anoniem. Klik op de onderstaande knop en vul de vragenlijst in.

Meedoen?