null Open dag masteropleiding Gegevensbescherming en Privacyrecht

RW_PR_GB_head_large.jpg
Open dag masteropleiding Gegevensbescherming en Privacyrecht
Op 1 september 2022 staat de start van onze gloednieuwe masteropleiding Gegevensbescherming en Privacyrecht gepland. Accreditatie is aangevraagd en inschrijven is op zijn vroegst mogelijk vanaf begin juli. In het kader hiervan organiseert de faculteit Rechtswetenschappen op maandag 18 juli 2022 een online informatiebijeenkomst.

Wij kunnen ons voorstellen dat je alvast wat vragen hebt over de opleiding en ook graag wilt weten of de opleiding aansluit bij je vooropleiding. Tijdens de online informatiebijeenkomst zullen wij je zoveel mogelijk informatie geven over deze nieuwe opleiding. Anna Berlee, opleidingsdirecteur en hoogleraar Gegevensbescherming en Privacyrecht aan de Open Universiteit, vertelt over het belang van de opleiding, de globale inhoud van het programma en alle cursussen. Onze studieadviseur geeft de belangrijkste praktische informatie en gaat in op de toelatingseisen, de studieplanning en het studietempo.

Programma 18 juli 2022

• 19.15 - 19.30 uur: Inloggen (deelnamelink volgt op 18 juli)

• 19.30 - 20.00 uur: Presentatie door prof. mr. Anna Berlee, opleidingsdirecteur en hoogleraar Gegevensbescherming en Privacyrecht.
Opbouw van de masteropleiding, het curriculum en het belang van de kennis over gegevensbescherming en privacyrecht in onze samenleving.

• 20.00 - 20.10 uur: Presentatie door de studieadviseur
Praktische informatie over toelatingseisen, studieplanning, studeren in een online studieomgeving en het studietempo

• 20.10 - 20.30 uur: Afsluiting en vragenronde

Aanmelden

De online informatiebijeenkomst is op maandag 18 juli van 19.30 tot 20.30 uur. Aanmelden kan tot en met zondag 17 juli via het aanmeldformulier. Na aanmelding ontvang je op maandag 18 juli de deelnamelink voor de online bijeenkomst.

Meer informatie

Op ou.nl/masterprivacy staat alle informatie over de master Gegevensbescherming en Privacyrecht. Heb je naar aanleiding van deze bijeenkomst nog vragen, stuur dan gerust een mail naar studieadvies.rechten@ou.nl.