null Open Week in de Vlaamse studiecentra van 3 - 7 juni 2024

ALG_Helene_head_large.jpg

Open Week in de Vlaamse studiecentra van 3 - 7 juni 2024

Beter worden in je vak? Verder studeren naast je job? Of je kennis verder verdiepen? Maak een afspraak en kom langs tijdens de Open Week in de Vlaamse studiecentra van de Open Universiteit.

Studeren zoals jij wil

De Open Universiteit is een Nederlandse universiteit voor online onderwijs voor Nederlandse en Vlaamse studenten. Studeren aan de Open Universiteit betekent dat je zelf grotendeels de regie van jouw studie in handen hebt. De Open Universiteit is expert in universitaire opleidingen die je op eigen tempo en vanuit thuis kan studeren: deeltijds, naast je andere activiteiten. De online leeromgeving is 24/24 bereikbaar, zodat je optimaal gebruik kan maken van de online ondersteuning. Je kan op de studiecentra ook je docenten en medestudenten ontmoeten, bijvoorbeeld bij studiebegeleidings-bijeenkomsten of lezingen.

Informeer je in een studiecentrum

De medewerkers in de studiecentra helpen je graag met persoonlijk studieadvies en zijn je coach tijdens het hele studietraject. Buiten deze ondersteuning kunnen zij helpen met aanmelden voor een opleiding of tentamen, eventuele afwijkende regelgeving voor Vlaamse studenten of andere zaken.

Universitair onderwijs

De bachelor- en masteropleidingen zijn opgebouwd uit afzonderlijke cursussen. Een gedeelte van de cursussen wordt volgens een vast rooster aangeboden, een ander deel kan vrij bestudeerd worden. Het bestuderen van losse cursussen kan ook. Afhankelijk van jouw wensen, motivering en mogelijkheden bepaal jij zelf wat de Open Universiteit voor jou kan betekenen. Na afstuderen ontvang je een internationaal erkend bachelor- of masterdiploma. Neem alvast een kijkje op onze website voor de studiemogelijkheden.

Tijdens de Open Week zitten de medewerkers in de studiecentra voor je klaar om je te helpen met een studiekeuze. Zij weten goed wat deeltijds studeren betekent en hoe je een academisch diploma in zelfstudie kan behalen, zeker nu online studeren steeds belangrijker wordt. Een goede studieplanning en de keuze voor de juiste cursussen maakt studeren aangenamer en brengt je stap voor stap dichter bij een universitair diploma!

Maak je afspraak via onderstaande links