null Save the date: viering 36e dies natalis op 11 december 2020

ALG_Nieuwsoverzicht_10667_head_large.jpg
Save the date: viering 36e dies natalis op 11 december 2020
In het academisch jaar 2020-2021 viert de Open Universiteit haar 36-jarig bestaan. Op vrijdag 11 december 2020 vindt de viering van de dies natalis plaats in Theater Heerlen. Het centrale thema is digitalisering. Drie sprekers belichten het thema vanuit hun eigen perspectief. Tijdens de diesviering reikt de rector magnificus ook de OU Wetenschapsprijs uit. U bent van harte welkom de dies online via livestream te volgen. De academische zitting begint om 15.00 uur.

Redes

Sprekers zijn: mr. drs. Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Ernst Jan Stigter, CEO Microsoft Nederland en prof. dr. Theo J. Bastiaens, rector magnificus Open Universiteit. Zij belichten het thema digitalisering vanuit hun eigen perspectief.

Livestream

Reserveert u nu alvast de datum van deze feestelijke plechtigheid in uw agenda. Binnenkort wordt het programma bekendgemaakt. Vanwege de coronamaatregelen kunnen waarschijnlijk slechts een beperkt aantal gasten de viering van de dies natalis in het Theater bijwonen. Daarom zal de academische zitting ook online, via de livestream op www.ou.nl/dies-natalis, te volgen zijn.

Meer informatie volgt binnenkort op de website.