null Symposium Innoveren van leren en ontwikkelen in onderwijs en bedrijfsleven

OW_Welten_12987_head_large.jpg
Leren
Symposium Innoveren van leren en ontwikkelen in onderwijs en bedrijfsleven
Op 15 november 2019 vindt bij de Open Universiteit in Heerlen het symposium 'Innoveren van leren en ontwikkelen in onderwijs en bedrijfsleven en de waarde van kennis construeren' plaats. Dit postersymposium, mede verzorgd door alumni van de masteropleiding Leren en Innoveren van Aeres Hogeschool Wageningen, geeft een beeld van de innovaties in het onderwijs en bedrijfsleven.

Innovaties centraal

De alumni die posterpresentaties verzorgen zijn ervaren docenten, human resource developers, zelfstandig ondernemers ov teamleiders die vinden dat het leren of ontwikkelen van mensen anders en beter kan. In de posterpresentaties staat niet het onderzoek centraal, maar juist de innovaties in hun werk waar zij bij betrokken zijn. In een plenaire zitting gaan de alumni in op wat ‘knowledge building’ oftewel ‘kennis construeren’ hen wel of niet heeft gebracht voor hun huidige functioneren en de innovatie die zij presenteren.

Aansluitend op het symposium, om 16.00 uur, spreekt prof. dr. Frank de Jong zijn oratie uit in het kader van de leerstoel Responsief leren en kennis construeren.

Programma

  • 14.00 uur - Ontvangst en inloop
  • 14.30 uur - Introductie en uitleg symposium
  • 14.35 uur - Vrije rondgang langs de posters en in gesprek met de alumni
  • 15.15 uur - Referent prof. dr. Jan van Aalst (Hongkong University) en plenaire interactie
  • 15.30 uur - Afronding en overgang naar ontvangst voor de oratie van prof. dr. Frank de Jong

Aanmelden

Aanmelden voor symposium en/of oratie kan tot 8 november 2019 via www.ou.nl/uitnodiging.