null Voorlichtingsbijeenkomst masters Software Engineering en Computer Science

INF_SoftwareEngineering_13803_head_large.jpg
Leren
Voorlichtingsbijeenkomst masters Software Engineering en Computer Science
Op vrijdag 15 februari 2019 organiseert de Open Universiteit een voorlichtingsbijeenkomst over de masteropleidingen Software Engineering en Computer Science. De bijeenkomst vindt plaats van 18.30 tot 20.00 uur in het Cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht, maar is ook online te volgen.

Master Software Engineering

Ben je als ambitieuze IT'er toe aan een verdiepingsslag, zodat je echt alles weet van software? Van het beoordelen van software op kwaliteit tot het belang van een goed ontwerp voor een softwareproject?

In de master Software Engineering ga je onder meer aan de slag met het vinden, vergelijken, beoordelen en toepassen van wetenschappelijke inzichten in de informatica aan de hand van actuele vraagstukken. Daarbij leer je om systemen te ontwikkelen met gebruikmaking van de meest actuele technieken en inzichten.

Master Computer Science

Ben je toe aan een verdiepingsslag op het vlak van softwaretechnologie en informatiesystemen? Om zo uit te groeien tot een academisch ingenieur en expert, die optimaal gebruik maakt van wetenschappelijk verantwoorde methoden en technieken om actuele uitdagingen het hoofd te bieden?

In de master Computer Science leer je bij het ontwikkelen en onderhouden van hoge kwaliteit software rekening te houden met zowel de procesmatige als technische kant. Je verdiept je daarbij in deelgebieden als software architecture, software quality management, maar ook in business intelligence en enterprise architectures. Bij deze richting kun je kiezen voor de variant Data Science Management of de variant Information Systems Management.

Studeren bij de Open Universiteit

De masteropleidingen zijn speciaal ontworpen om naast je baan, hobby’s en privéleven te volgen. Na afronding ervan mag je de internationaal erkende titel Master of Science (MSc) gebruiken.

Programma voorlichtingsbijeenkomst

  • 18.30 uur - Start
  • 18.30 - 19.00 uur - De opleiding Software Engineering door prof. dr. Marko van Eekelen, programmaleider
  • 19.00 - 19.20 uur - Ervaringen met de master Software Engineering door ir. Thierry van Ekeren
  • 19.20 - 19.30 uur - Korte koffiepauze, inkijken materiaal, individuele gesprekken
  • 19.30 - 20.00 uur - Programma, toelating en wijze van studeren door dr. Bastiaan Heeren, afstudeercoördinator
  • 20.00 uur - Einde

Meer informatie en aanmelden

Meld je aan door het aanmeldformulier voorlichtingsbijeenkomst in te vullen. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst staan wij klaar om je vrijblijvend te helpen bij het maken van een juiste studiekeuze. Volg je de bijeenkomst online? Dan kun je via een chatfunctie je vragen stellen. Meld je aan via onderstaande knop.

De infoavond vindt plaats tijdens de studiedag van de vakgroep Informatica. Je bent dan ook van harte welkom om de andere sessies bij te wonen.