null Meet and Match Cultuurwetenschappen

CW_MeetMatch_Home_18695_head_large.jpg
Meet and Match Cultuurwetenschappen
Wil jij Cultuurwetenschappen studeren? Maar twijfel je nog, omdat je bijvoorbeeld niet goed weet wat de studie precies inhoudt? Op donderdagavond 30 juni 2022 vindt de online Meet and Match Cultuurwetenschappen plaats. Tijdens deze avond krijg je een uitstekend beeld van de studie cultuurwetenschappen bij de Open Universiteit. Je krijgt informatie van onze studieadviseur en je gaat aan de slag in een virtueel proefcollege.

Maak kennis met onze bachelor

Cultuurwetenschappen studeren. Wat leer je dan precies en hoe gaat dat in zijn werk? En vooral: hoe moet je deze studie eigenlijk aanpakken als je ook nog werkt? Dit zijn heel reële vragen. Wij kunnen je alles uitleggen maar misschien wil je het wel ervaren voordat je begint. Met de Meet and Match maak je echt kennis met cultuurwetenschappen studeren aan de Open Universiteit.

Meer informatie en aanmelden

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan. Voorafgaand aan de Meet and Match krijg je voorbereidingsmateriaal toegestuurd om te bestuderen. Het is daarom verstandig om je zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan nog tot en met 29 juni 2022.