null Informatica studiedag 2 september 2022

INF_Studentendag_head_large.jpg
Informatica studiedag 2 september 2022
Ieder kwartiel is er aan het begin van de onderwijsperiode een 'Informatica studiedag' voor de bacheloropleidingen Informatica en Informatiekunde en de masteropleidingen Computer Science, Artificial Intelligence en Software Engineering. Op vrijdag 2 september 2022 vindt de Informatica studiedag plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Start nieuw onderwijskwartiel

Op de Informatica studiedagen zijn er cursusbijeenkomsten, plenaire presentaties, afstudeerpresentaties, workshops, voorlichtingsactiviteiten, en dergelijke. Een prima gelegenheid dus om een nieuw onderwijskwartiel te starten. Studenten en docenten ontmoeten elkaar, wisselen kennis uit en werken een dag in een stimulerende atmosfeer.

Eén keer per jaar, in november, heeft die dag ook de functie van studentendag en alumnidag voor het programma BPMIT. In de middag is er een speciaal programma voor deze doelgroep.

In principe worden zoveel mogelijk studie-activiteiten waarvoor fysieke aanwezigheid verplicht of wenselijk is op de Informatica studiedagen ingepland, zodat het voldoende is om één keer per kwartiel persoonlijk aanwezig te zijn. De Informatica studiedagen worden georganiseerd door de vakgroep Informatica en de vakgroep Informatiekunde met de Studievereniging TouW.

Locatie

De Informatica studiedag vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Raadpleeg de website van de Jaarbeurs voor de actuele bereikbaarheidsinformatie.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de webpagina van de Informatica studiedag.