ALG_GraduateSchool_6960_head_large.jpg
Voorzieningen
De OUGS biedt aan promovendi de volgende faciliteiten:

Aspirant-leden

  • Gebruik maken van digitale bibliotheekvoorzieningen.
  • Individuele begeleiding bij het maken van een onderzoeksvoorstel.
  • Toegang tot het OUGS promovendi netwerk en daarmee tot de online promovendi-community en de relevante promovendi-netwerken.
  • Deelname aan de algemene OUGS activiteiten (zoals de OUGS dag voor studenten).

Volledige leden krijgen daarnaast

  • Gratis toegang tot enkele basiscursussen die relevant zijn voor promovendi (zoals academic writing, academic presenting).
  • Een beperkt persoonlijk budget voor individuele scholing (onder voorwaarden van een goedgekeurd opleidingsplan en na goedkeuring van promotor en faculteit/ instituut).
  • Via de vigerende regels van het College voor promoties krijgen promovendi bovendien een tegemoetkoming in de drukkosten van het proefschrift en de aansluitende receptie na de promotie.

Posterpresentaties bij wetenschappelijke congressen

Promovendi en wetenschappers zullen hun onderzoek regelmatig presenteren op wetenschappelijke congressen. Dit gebeurt dan in de vorm van een mondelinge presentatie of via een posterpresentaties. Voor die posterpresentaties heeft de Open Universiteit een aantal standaardformaten ontwikkeld die gebruikt kunnen worden door onderzoekers en promovendi. Daarmee voorkomen we dat onderzoekers veel tijd kwijt zijn aan de vormgeving en dat men zich dus kan richten op de inhoud. Bovendien zorgen de standaardformaten ervoor dat de posters duidelijk herkenbaar zijn als onderzoek van de Open Universiteit. 

Promovendi die gebruik willen maken van de posterformaten kunnen deze opvragen bij de Graduate School, bij Marina Pongraz.

Posterpresentations at conferences

PhD students and scientists can now use the new OU-poster formats. These can be requested by mail from Marina Pongraz.