null Internationale erkenning voor onderzoek naar inkoop en supply management

LIRS_head_large.jpg
Data Science
Internationale erkenning voor onderzoek naar inkoop en supply management
De Open Universiteit mag zich officieel Regional IPSERA Centre of Competence (RICC) noemen. De faculteit Management wetenschappen kreeg in juni 2020 bericht over deze verkregen internationale erkenning door de IPSERA-organisatie. IPSERA staat voor International Purchasing & Supply Education & Research Association. Het is dé community voor wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op het gebied van inkoop en supply management met meer dan 300 leden in meer dan 30 landen.

Inkoop en supply management

De erkenning is, aldus de organisatie, gebaseerd op een jarenlange stroom van 'world class research output 'en activiteiten op het gebied van inkoop en supply management, met name in de vakgroep Marketing en Supply Chain Management. Leden van de vakgroep presenteren hun onderzoek op het jaarlijkse IPSERA congres en publiceren met succes in academische journals, veelal in samenwerking met Master of Science scriptie-studenten. Deze unieke samenwerking is een succesformule waar ook diverse visitatie commissies hun waardering voor hebben uitgesproken.

Het onderzoek van de vakgroep Marketing en Supply Chain Management valt onder het LIRS programma (Learning and Innovation in Resilient Systems).

Meer informatie over het RICC is te verkrijgen bij prof. dr. Janjaap Semeijn.