Drempelsweg_team_head_large.jpg

Toegankelijkheid studiecentra


Al onze studiecentra zijn rolstoeltoegankelijk. Meestal rechtstreeks bereikbaar via de begane grond en soms via een lift naar een hoger gelegen etage. Neem bij twijfel even contact op met het studiecentrum bij u in de buurt.
Nederland Rolstoeltoegankelijkheid
Amsterdam Goed toegankelijk via achteringang
Eindhoven Goed toegankelijk. Invaliden kunnen bij de voordeur van het gebouw op het parkeerdek parkeren. De intercom zit op ongeveer 1,50 meter hoogte. Als dit een probleem is kunt u het studiecentrum bellen zodat iemand de deur kan openmaken. Het studiecentrum heeft geen drempels. Het invalidentoilet is op de begane grond van het gebouw, dus buiten het studiecentrum zelf.
Enschede Goed toegankelijk.
Groningen Goed toegankelijk. Er is ook een rolstoeltoegankelijk toilet.
Leeuwarden Goed toegankelijk.
Nijmegen Goed toegankelijk.
Parkstad Limburg Goed toegankelijk.
Rotterdam Redelijk toegankelijk. De ingang van het studiecentrum via de draaideur is niet toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Mocht u als rolstoelbezoeker voor de deur staan, bel dan op telefoonnummer 010-2771480, zodat de zijdeur geopend kan worden. Deze zijdeur is alleen van binnen uit te openen en er is geen bel aanwezig. Aan de achterzijde van het gebouw is een parkeerplaats voor minder validen. Het invalidentoilet ligt op de verdieping waar ook het studiecentrum gevestigd is.
Utrecht Goed toegankelijk. Vanwege deurdrangers zijn deuren zwaarder te openen. Medewerkers helpen u graag.
Vlissingen Goed toegankelijk.
Zwolle Goed toegankelijk. Het studiecentrum heeft aan de vooringang een draaideur en een drempelloze deur. De achteringang heeft schuifdeuren die automatisch open en dicht gaan. Het gebouw heeft twee liften met het studiecentrum op de tweede verdieping. Daarnaast heeft het gebouw rolstoeltoegankelijke toiletten.

 

België Rolstoeltoegankelijkheid
Antwerpen De infobalie is op 1e verdieping en niet bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Graag de medewerkers verwittigen bij binnenkomst. Begeleidingsbijeenkomsten en tentamens kunnen op de begane grond plaatsvinden.
Brussel Goed toegankelijk.
Gent Goed toegankelijk.
Hasselt Goed toegankelijk.
Kortrijk Goed toegankelijk.
Leuven Goed toegankelijk.