Welkom bij uw studiecentrum

Wij staan voor u klaar

Het grootste deel van uw studie bent u thuis of op een andere plek aan het werk. De meeste tentamens legt u af in het studiecentrum. Maar niet alleen voor tentamens kunt u bij ons terecht. Wij hebben meer faciliteiten voor u waarvan u gebruik kunt maken.

Geregeld worden er lezingen georganiseerd in diverse studiecentra en ontmoet u medestudenten en docenten. En sommige cursussen maken naast online studiebegeleiding ook gebruik van een studiebegeleidingsbijeenkomst in een studiecentrum.

U legt tentamens af in het studiecentrum of op een andere tentamenlocatie. De tentamenlocatie is afhankelijk van het aantal deelnemers en kan dus per tentamen verschillen.

In het studiecentrum vindt u tevens een bibliotheek van al onze cursussen. Om kennis te maken met een cursus kunt u de boeken daar alvast inzien.

Openingstijden en bereikbaarheid

Omdat we over diverse studiecentra in Nederland en in België beschikken is het voor u mogelijk om binnen een redelijke reisafstand het centrum te bezoeken. Kijk hieronder bij het betreffende studiecentrum voor de openingstijden en de adresgegevens.