ALG_faculteiten_19968_head_large.jpg

Vacatures Bètawetenschappen

Academic transfer

De faculteit heeft regelmatig vacatures voor wetenschappelijk en niet-wetenschappelijk personeel. De vacatures van de Open Universiteit worden gepubliceerd op de website Academic Transfer.

LinkedIn

Volg onze vakgroep op LinkedIn voor het laatste nieuws en vacatures:

Open sollicitaties

Ben je onderzoeker, wil je onderzoek doen dat aansluit bij onze onderzoeksprogramma's, maar er is geen vacature? Stuur dan je voorstel en je cv naar secretariaat-bw@ou.nl onder vermelding van 'open sollicitatie'. Wanneer er een geschikte vacature voor je is, zullen wij contact met je opnemen.

Buitenpromovendi

Wil je promotieonderzoek doen op het gebied van onze onderzoeksprogramma's en wil je dat thuis doen, in combinatie met je huidige baan? Neem dan contact met ons op. Bij de faculteit Bètawetenschappen is het namelijk mogelijk om te promoveren als buitenpromovendus.

Als buitenpromovendus voer je een promotieonderzoek uit naast of in combinatie met je werk. Je treedt niet in dienst bij de Open Universiteit. Je doet je onderzoek en werkt aan je proefschrift onder supervisie van een hoogleraar (de promotor) van de Open Universiteit naar een onderwerp dat je zelf kiest in overleg met je promotor. Er worden wederzijds afspraken gemaakt over je promotietraject en de faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken.