null Webinar over gezond en bevlogen op weg gaan naar je pensioen

MW_Webinar_OpWegNaarPensioen_14938_head_large.jpg

Webinar over gezond en bevlogen op weg gaan naar je pensioen

Hoe ga je bevlogen en gezond op weg naar je pensioen? Wat betekent ‘duurzame inzetbaarheid’? Wat zijn de voorwaarden om vitaal de eindstreep van je werkzame leven te halen? Deze vragen kwamen aan bod in een webinar voor werkgevers van Pensioenfonds ABP. Tinka van Vuuren, hoogleraar bij de Open Universiteit, was een van de deelnemers. Het webinar is via YouTube terug te kijken.

Relevant tijdens de hele loopbaan

Nu we steeds later met pensioen gaan, is de vraag hoe je de weg naar die eindstreep aflegt voor iedereen van belang. En dat is niet pas relevant vanaf een bepaalde leeftijd. Feitelijk zou je je die vraag al gedurende je hele loopbaan moeten stellen. Daarom besteedt ABP hier aandacht aan in een van haar webinars voor werkgevers.

Vitaliteitsmanagement

Tinka van Vuuren is bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement bij de Open Universiteit en senior-consultant Kennis & Consult bij Loyalis. Ze is expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In het webinar van Pensioenfonds ABP geeft ze bevlogen en deskundig antwoord op vragen rond dit onderwerp. Kijk het webinar terug op YouTube en leer meer over 'duurzame inzetbaarheid', 'doorwerkvermogen' of het 'off boarden' van medewerkers die richting hun pensioen gaan.