Wij zorgen er graag voor dat u een goede website ervaring bij ons heeft. Om dit te verbeteren maken wij gebruik van cookies.
U ziet advertenties die bij u passen en u kunt uw interesse delen via social media. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.

Meer lezen
Waarom blijven oude gewoontes en gebruiken onverminderd interessant?

Leer wat filosofie ons vertelt over onze hang naar nostalgie

De wereld van Cultuurwetenschappen…
Kunt u zich een wereld voorstellen zonder de grootse daden, ideeën, kunstwerken en geschriften van Shakespeare, Vincent van Gogh of Leonardo da Vinci? Moeilijk, want mens en cultuur zijn één. Maar weet u er ook het fijne van?
Zijn uw wetenschappelijke cultuurkennis en academische vaardigheden voldoende groot om de kennis over te dragen op anderen? Bijvoorbeeld in uw functie bij een culturele instelling, uw beleidsfunctie bij de overheid of als docent geschiedenis of Nederlands. Op het wetenschapsgebied Cultuur bieden wij u een bachelor- en masteropleiding, een educatieve minor of een open bachelor om uw cultuurwereld optimaal te verrijken. Maak kennis met ons programma vol cultuurgeschiedenis, kunstgeschiedenis, letterkunde en filosofie.