Het onderzoek op het gebied van managementwetenschappen vindt plaats binnen de kaders van het geïntegreerde onderzoeksprogramma 'Learning and Innovation in Resilient Systems'.

Learning and Innovation in resilient Systems

Het hoofddoel van dit programma is het vergroten van ons begrip van de innovatieve en lerende mogelijkheden van veerkrachtige systemen, met een focus op 1. informatie en computersystemen, 2. organisatie- en managementsystemen en 3. omgevingssystemen.
Ga naar de LIRS website

Vakgroepen

Aan dit onderzoeksprogramma wordt bijgedragen vanuit vier vakgroepen:

Valorisatie

De faculteit is de drijvende kracht achter het Center for Actionable Research of the Open University (CAROU). CAROU, gevestigd op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, is een jonge en dynamische onderzoeksgroep van getalenteerde wetenschappers. CAROU zet in op 'actionable research': onderzoek dat resulteert in waarneembare, tastbare, uitvoerbare uitkomsten met zowel academische als zakelijke waarde. Door middel van co-creatie partnerships ondersteunt CAROU innovatieve inspanningen op technologisch en sociaal gebied. CAROU is georganiseerd in twee onderzoekslaboratoria, één gericht op Data Science en Artificial Intelligence, het andere op Social Innovation and Learning.
Ga naar de CAROU-website

Petru (P.L.) Curseu